Промоција кик бокс клуба НИШ

> Ученици > Спортска секција > Промоција кик бокс клуба НИШ

Новембар 2016.

Актив физичког васпитања је у циљу промоције спорта и значаја бављења физичком активношћу организовао 30. новембра 2016 у нашој школи промоцију КИК БОКС КЛУБА Ниш чији је члан наш ученик Лазаревић Никола који се ове године окитио титулом СВЕТСКОГ ЈУНИОРСКОГ ШАМПИОНА.

Кик бокс клуб НИШ је годинама најуспешнији кик бокс клуб у Србији и вишеструки шампион у конкуранцији сениора,јуниора,кадета и пионира. Само у 2014 освојили су 2 светска шампиона 22 шампиона Србије и 32 првака централне Србије. У 2015 имали су три шампиона Европе, 4 првака Балкана, 13 првака Србије, 29 шампиона централне Србије,успешан низ наставио се и у 2016 са освојених 24 златних медаља. Репреѕентативци овог клуба су у 2016-ој освојили 3 медаље на првенству Балкана: Новак Радуловић – СЕНИОРИ (златна медаља), Никола Лазаревић – ЈУНИОРИ (златна медаља), Стефан Пауновић – ЈУНИОРИ (сребрна медаља). На ЈУНИОРСКОМ СВЕТСКОМ ПРВЕНСТВУ у Даблину (Ирска) освојили су 3 медаље Никола Лазаревић (Златна), Данило Раткић (СРЕБРНА), Стефан Пауновић (СРЕБРНА).

НИКОЛА ЛАЗАРЕВИЋ који је ученик наше школе и члан овог клуба ја кадетски првак Србије у К1 Лоw Кицк и Фулл Цонтацт-с 2014/2015/2016, шампион Србије за јуниоре у К1 и Low Kick 2016, јуниорски шампион Балкана 2016 и СВЕТСКИ ЈУНИОРСКИ ШАМПИОН 2016.

У клубу тренинге води тренер репрезентације Србије, СРЂАН РАДУЛОВИЋ који је и сам био присутан на промоцији.

Била нам је част и задовољство што смо били у могућности да угостимо овакве шампионе у нашој школи и на најбољи начин промовишемо спорт и значај бављења спортом.