Конкурс за доделу награда ученицима средњих школа за постигнуте успехе на такмичењима током 2014. године

> Ученици > Конкурси > Конкурс за доделу награда ученицима средњих школа за постигнуте успехе на такмичењима током 2014. године

Министарство омладине и спорта – Фонд за младе таленте Републике Србије саопштава да је данас, 10. марта 2015. године, расписан Конкурс за доделу награда ученицима средњих школа за постигнуте успехе на признатим такмичењима у земљи и иностранству у току календарске 2014. године.

Конкурс ће трајати до 17. априла 2015. године, а прилику да добију награду Фонда имаће сви ученици средњих школа који су у току календарске 2014. године освојили једну од прве три награде/места на републичким или међународним такмичењима која се налазе у Календару такмичења и смотри ученика средњих школа за школску 2013/2014. и 2014/2015. годину Министарства просвете, науке и технолошког развоја и Стандардима за рангирање такмичења у земљи и иностранству у области музичке и балетске уметности и Критеријумима за награђивање ученика средњих школа у области физичког васпитања и спорта које је усвојио Фонд.

Овогодишњи конкурс за награђивање ученика средњих школа објављен је у дневном листу „Политика“ као и на интернет страници Министарства омладине и спорта – Фонда за младе таленте www.mos.gov.rs/dositeja.

Текст конкурса, обавезан образац за пријаву на конкурс, Критеријуме за награђивање ученика средњих школа у области физичког васпитања, Стандарде за рангирање такмичења у земљи и иностранству у области музичке и балетске уметности и Календар такмичења и смотри ученика средњих школа за школску 2013/2014. и 2014/2015. годину Министарства просвете и науке можете преузети ОВДЕ.

За више информација: http://www.mos.gov.rs/konkursi-kategorija/konkurs-za-dodelu-nagrada-ucenicima-srednjih-skola-za-postignute-uspehe-na-takmicenjima-tokom-2014-godine/